Karaköprü İşitme Engelliler Ortaokulu

WEB https://karakopruisitmeengellileroo.meb.k12.tr
Adres : Seyrantepe Mah. 8042. Sok, No 22/A Karaköprü/ŞANLIURFA
VİZYON : İşitme engelli öğrencilerimizi günümüz teknolojisinden yararlanarak çevresiyle işbirliği içinde iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, üretken bir bireyler, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.
MİSYON : İşitme engelli öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal duyuşsal bilişsel ve davranış gelişimlerine uygun bir programla doğal işitsel sözel yönteme göre yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak sözel iletişim kurmayı geliştiren ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis : Öğrencilerimize Devlet Tarafından Ücretsiz Taşımalı Eğitim Hizmeti Sunulmaktadır.
Ulaşım : İl merkezinden 76 numaralı otobüse binilerek okulumuza gelinebilmektedir.
Yerleşim Yeri : Maşuk TOKİ Mevki 1. Cadde 22/A
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 6km İlçe merkezine 3km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında AB İle İşbirliği İçerisinde Okulumuz Öğretmeni Esra Saliha TOPLU Tarafından İşitme Engellilerde Bilgisayar Destekli Eğitim Projesi Yürütülmüştür.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında AB İle İşbirliği İçerisinde Okulumuz Öğretmeni Esra Saliha TOPLU Tarafından İşitme Engellilerde Bilgisayar Destekli Eğitim Projesi Yürütülmüştür.
Diğer Hususlar : Etkinlik Odası 1 Adet Satranç Odası 1 Adet Futbol-Basketbol-Voleybol Sahası 1 Adet